MEVLANA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 25378 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mevlana. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 18:17 Bezorger was vriendelijk, en het eten was snel bezorgd. Het eten was echt warm en lekker. Ze hadden een heerlijk dessert bij gedaan! Dank je wel gewoon helemaal top!
21 jul 2024 om 1:49 Zeer zeer zeer slecht dit!!! 23:45 besteld ruim 2 uur later bezorgd en nog eens KOUD!!!!! Wat en schande!!!!! Alles was Koud! De kizilay was zelfs geschud!
20 jul 2024 om 20:08 Kumpir smaakte naar niks. Revani besteld, maar een andere dessert ontvangen. Geen geld terug gehad. Slechte service!
20 jul 2024 om 18:21 Alles op tijd met vriendelijk manier van bezorger.Dankje wel
18 jul 2024 om 23:17 I love it.
18 jul 2024 om 15:46 Kumpir besteld zoveel dingen extra aangeslagen/en voor betaald. Eindstand gierige kumpir ontvangen zeer smakeloos en 3 stukjes kip. Never nooit meer !!
16 jul 2024 om 7:09 Ik kan niet meer als 90 minuten selecteren.. maar ik heb ruim 2 uur gewacht op een TOETJE (kunefe) die ijskoud aankwam!! Zeker de laatstse keer voor mij.
13 jul 2024 om 0:28 Eten was koud en bijna 2 uur gewacht. Helemaal waardeloos.
12 jul 2024 om 21:23 2 uur en 10 minuten moeten wachten, bestelde knoflooksaus ontbreekt. Eten smaakte prima
12 jul 2024 om 20:53 Het duurt vandaag heel lang
12 jul 2024 om 18:15 Het duurde meer als 2 u tot mijn bestelling er was ik ben zeer ontevrede
12 jul 2024 om 16:36 Ik heb al on 14:30 uur besteld nu is al 16:30 is niet zo moeilijk om eten te bezorgen