MEVLANA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 25129 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mevlana. Meer weten? Ontdek meer

22 feb 2024 om 15:04 Eten was heerlijk IJsje 4,50 wat een grap oplichters gewoon !!! 2 hapjes en bakje was leeg
22 feb 2024 om 4:07 Mijn bestelling was niet compleet, er ontbraken een en ander! Ik heb gelijk gebeld, maar kreeg geen gehoor.
21 feb 2024 om 20:44 Super lekker gegeten alhamdoelilah!!!! Alles was goed warm, netjes verpakt. Waar voor je geld.
20 feb 2024 om 22:24 Eten was goed warm en zeer smakelijk! bezorging netjes op tijd en compleet geleverd. Dank mevlana!
20 feb 2024 om 10:38 Mevvie kapsalon niet lekker volgende dag diarree gekregen. Jullie mogen wel jullie salade's verser houden. Salade was bruin.
19 feb 2024 om 5:55 2,5 uur wachten op eten waar je diarree van krijgt. Dit hoor je van iemand die meer dan 10 jaar bij mevlana eet. sinds jullie van vaillantlaan weg zijn is de kwaliteit bij kempstraat super hard achteruit gegaan
19 feb 2024 om 5:47 Niet best
18 feb 2024 om 21:43 Slecht
18 feb 2024 om 21:37 Het pakket was snel, het eten was erg goed, bedankt Mevlana, we zijn altijd tevreden
18 feb 2024 om 19:04 Bestelling kwam veel te laat 1uur en 45 min en te koud. Als het eten warm zou zijn smaakt het wel oke zo jammer dit.
18 feb 2024 om 13:00 Kipvleugels: prima . De pita’s kaas slap en koud. Bezorger netjes maar SUPER laat.
17 feb 2024 om 21:04 Te laat, te weinig, te koud, smaakloos!