MEVLANA

MEVLANA Speciaal voor de echte smaakliefhebbers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 23750 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mevlana. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 9:33 Niet tevreden. Hadden om 1.00 uur besteld, zou om 01.47 bezorgd worden. Telefonisch niet bereikbaar. 2:15u liep ik toevallig naar de deur en ging er vanuit dat het niet meer kwam, stond de bezorger precies voor de deur met heel koud eten.Heel slecht.
21 mei 2022 om 11:21 Enige restaurant in Den Haag, waarvan het eten uit Turkije moet komen. Maar liefst 2 uurtjes op mijn bestelling gewacht. De sausjes kwamen waarschijnlijk niet door de paspoortcontrole omdat die er niet bij zaten. Supervriendelijke bezorger!
20 mei 2022 om 22:31 Na bijna 4 uur wachten bestelling geannuleerd en geen eten gekregen.
20 mei 2022 om 20:50 Duurde wel heel lang tot bestelling kwam.
16 mei 2022 om 15:58 De bestelling kwam laat aan na 1.5 uur de soep was lauw. Maar de pizza was wel warm.
8 mei 2022 om 16:11 Niks voor niks zijn ze uitgekozen als de beste van den haag. De enige wat ze missen is witte bonen in tomatensaus ( fasoelia )en dat met die lekker witte rijst van hun. dan zou het perfect zijn.
6 mei 2022 om 12:52 2,0 uur gewacht op mijn eten. Het kwam koud en hard aan. Pizza met 2 stukjes worst gekregen. Meer dan 10x gebeld maar geen reactie gekregen.
1 mei 2022 om 21:08 Lekker snel gebracht en heerlijke pizza
1 mei 2022 om 11:11 Pizza was koud en taai als rubber. Bezorgtijd was ook ruim een uur. Niet voor herhaling vatbaar!
15 apr 2022 om 9:57 Bijna 2 uur gewacht op 2x etli! Als ik het uit Amsterdam had besteld was het nog eerder geweest! Volgens krijg je etli die naar spons smaakt. Jullie moeten je echt kapot schamen! Nooit meer! En iedereen die dit leest, DOE HET NIET!
11 apr 2022 om 12:18 Eerst een uur gewacht, komt het aan mis ik bijna heel mijn bestelling: Turkse pizza, pita kaas en rijst. Namen ze niet op, na heel lang bellen komen ze terug zonder rijst en willen ze niet terug komen om de rijst te brengen. Ik heb het toch besteld?
11 apr 2022 om 10:56 Halve maaltijd bezorgd, daarom moest ik maar wachten omdat de bezorger zijn telefoon niet opneemt. Daarop heb ik na eindeloze telefoontjes na 2 uur eindelijk iemand aan de lijn gekregen die onze maaltijd heeft gestuurd wat goed smaakte en de excuses.